Nu med iPhone 8

Så kom den endelig – den længe ventede mobil fra Apple. 8’eren i rækken (rækken, der dog startede ved 3). Jeg er ved at koge over af spænding, så jeg måtte lige komme ud med lidt tanker om iPhone 8 her på Get In Line.

iPhone er fantastisk

Så blev det afsløret: jeg er kæmpe fan af Apple. Det hele startede egentlig med, at jeg var af den typiske holdning, som mange anti-Apple folk deler: folk betaler udelukkende for at deres gadget er blevet mærket med et æble – det er ikke indmaden, der er pengene værd. Jep, sådan tænkte jeg rent faktisk inden mit syn på den amerikanske gigant blev ændret.

Det skete, da min bedste ven Erik Falkenberg købte sig en iPhone 6 for godt 2 år siden. Han snakkede utrolig varmt for den lille computer-mobil, som kunne rigtig mange ting. Jeg var skeptisk, men ville alligevel gerne kigge på den. Lad mig lige fortælle, at dette var samtidig med, at jeg havde en klassisk Nokia 3310 (jeg var lidt bagud dengang), så det var noget af et chok at få lov at lege med Eriks nye mobil. Dagen efter kørte jeg ned i Telia-butikken og købte en iPhone 6 og har været solgt lige siden. Jeg opgraderede sidste år til 6s og venter nu blot på, at postmand Per (det hedder min postmand faktisk) kommer forbi med 8’eren.

Har købt cover til iPhone 8

Jeg har allerede købt et iPhone 5 cover online, som jeg har brugt til at købe mobiltilbehør flere gange før. Jeg har valgt et klassisk sort cover, der ikke vækker stor opmærksomhed. Da jeg havde min iPhone 6S havde jeg et neon-gult cover, der altid tiltrak sig en masse opmærksomhed, når jeg brugte den på cafeer og restauranter.

Folk kom helt seriøst over til mig for at spørge, hvor de kunne købe sådan et fedt cover. Det er selvfølgelig meget skægt de første gange, men efter det er sket igen og igen, så bliver man træt af det. Så mit iPhone 8 cover skal bare være neutralt, så jeg kan nyde min kaffe i fred 😀

Tjek hvad Casey siger om iPhone X  – personligt gad jeg ikke bruge så mange penge på en mobil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *