Rejse til Berlin – Sådan planlægger jeg turen

Selvom vi godt nok skriver februar pt og temperaturen er forfærdelig, så går der (forhåbentlig) ikke længe før foråret rammer os. I den forbindelse har jeg booket en rejse til Berlin, hvor jeg efterhånden har en tradition med at komme til hvert forår. Jeg vil herunder fortælle lidt om, hvordan jeg planlægger sådan en tur.

Først skal man jo have styr på flybilletter til Berlin. Jeg forstår ikke, at folk synes det er svært – der er vitterligt et utal af forskellige prissammenligningssider, hvor man kan få overblikket over priser på flybilletter. Min foretrukne søgemaskine er Skyscanner, så dér har jeg bare fundet de billigste flybilletter som denne gang var med Easyjet.

Jeg lander i Schönefeld og kan så tage med regionaltoget ind til Alexanderplatz, hvor jeg skal bo…

Hotel i Berlin – hvor skal man bo?

Noget der kan være lidt sværere, når man rejser til Berlin er at finde ud af, hvor man skal bo. Berlin er en stor storby – langt større og mere uoverskuelig end f.eks. København. Derfor bør man tænke sig lidt om, når man booker hotel.

Da jeg for første gang (det er nu flere år siden) skulle rejse til Berlin fandt jeg rejsebloggeren Rejsekris, som har boet i den tyske hovedstad og derfor har et godt kendskab til Berlin. Rejsekris.dk har en hel guide til gode hoteller i Berlin her.

Med udgangspunkt i den guide har jeg på de fleste af mine rejser til Berlin boet på hotel tæt på Alexanderplatz. Det giver simpelthen bare bedst mening for mig, når jeg gerne vil udforske både Prenzlauer Berg, Kreuzberg og de hyggelige butikker og små-gader tæt på Hackescher Markt. Alexanderplatz er lidt som et centrum i en by, der egentlig ikke har noget centrum.

Så jeg vælger altid et hotel i Berlin tæt på Alexanderplatz – hvilket det er ændrer sig lidt, men her til foråret skal jeg bo på H4 Hotel Berlin som Rejsekris.dk også skriver om. Det glæder jeg mig til, da det er min første gang dér.

Jeg håber, at vejret bliver godt – uanset hvad glæder jeg mig til endnu en ferie i Berlin!

Jeg vil lige indsætte en glimrende vlog af (den flotte model) Romee Strijd, som viser byen ganske fint:

En tanke om “Rejse til Berlin – Sådan planlægger jeg turen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *