Gør dit byg-selv-projekt nemmere med typedesignede sommerhuse

Mange danskere vælger at købe sommerhuse eller kolonihaver, og med god grund. I sommerhuset kommer man langt væk fra hverdagen og de gængse pligter samtidig med, at huset stadig rummer de hjemlige stemninger.

Sommerhuse og kolonihaver kan både fungere som et godt supplement til familier, der bor i lejlighed, og som en god investering og opsparing – et sommerhus kan jo også blive til en indtægt, hvis man vælger at leje det ud.

For at opnå den hjemlige stemning vælger mange at bygge et sommerhus selv. Den nemmeste løsning her er dog helt klart at vælge et byggefirma til at holde styr på de mange stressende og til tider uoverskuelige aspekter af at bygge selv.

Kalmar-huse er specialister i typebyggede huse. Her vælger man simpelthen en af de moderne og smukke modeller til en yderst attraktiv pris. Firmaets mest solgte model, Blåvandshusene, er et træværks-sommerhus, og der kan vælges mellem tre forskellige grundplaner.

Flere af de færdiglavede modeller kan uden problemer tilpasses de enkeltes behov, hvad enten det er ændring af vinduer eller grundplanen. De færdiglavede grundplanstegninger er frit tilgængelige på deres hjemmeside, så man kan undersøge og sammenligne grundplaner og design uden problemer.

Populært fritidshus

Gilleleje-serien er en anden populært type fritidshus. Dette hus har et åbent køkken alrum og badeværelserne er i nye lækre designs. I denne serie er det også muligt at vælge mellem flere forskellige grundplaner, og på hjemmesiden er det muligt at se de forskellige grundplaner opført, da der er lagt billeder ud af færdigbyggede huse i modellen. I Gilleleje-serien er der færdigudviklet fire forskellige grundplaner fra firmaets side af.

Det er derudover også muligt at deltage i Kalmar-huses åbent hus arrangementer, der bliver afholdt i forskellige landsdele.

  • Her er der åbent hus otte gange indenfor en måned i blandt andre Blovstrød, Allerød, på Rømø, Middelfart, Ajstrup og Bramming.

Firmaet har permanente udstillinger i Blovstrød, Bramming og Middelfart. Her er det muligt efter aftale at afhente en nøgle og tage ud og udforske boligerne, og det er muligt på alle ugens dage. Det er derudover også muligt at få tilsendt kataloger og prisliste hjem til din postkasse. I disse kan du blandt andet få et overblik over grundplaner og materialebeskrivelser.

God fornøjelse med valget af sommerhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *