Den perfekte gave til kvinder – hvad giver man ‘hende’?

Selvom om mange kvinder har lange ønskelister og elsker gaver i alle afskygninger, er det stadig sjovt engang imellem at finde gaver selv. Det er dog som om mange mænd bliver forvirrede og ikke ved, hvor de skal starte, og hvor de skal ende.

På gaveinspiration.dk er du garanteret at finde en god gave, og du kan vælge imellem mange forskellige kategorier, der alle præsenterer dig for et væld af muligheder i forskellige prisklasser. Herunder kigger vi nærmere på en række gaver til hende.

Det vil ydermere være svært for mange mænd at udvælge det helt rigtige stykke tøj, det helt rigtige smykke, eller den rigtige farve læbestift. På gaveinspiriation.dk (link)  finder du gavekort til alle disse kategorier, så din kæreste, kone, søster, mor eller veninde helt selv kan finde det helt rigtige til hende – hun har sikkert mere styr på hvilke snit og farver, der klæder hende.

Anderledes gaver til hende

Hjemmesiden giver dog også inspiration til mere utraditionelle gaver. For eksempel foreslår den et tæppe med ærmer – lige til sofahyggen. Eller hvad med et photoshoot , hvor hun får lov til at lege model for en dag? Mange kvinder vil også være glad for et gavekort til køkkengadgets, der måske kan lette hverdagens pligter lidt.

Du kan også vælge at give hende et pusterum fra hverdagens stres og jag ved at give gavekort til weekendophold (måske en rejse til Berlin?), hårpleje, en tur på indendørsski, oplevelser med dyr, gavekort til bøger eller til en biograftur.

En kategori du måske ikke selv havde tænkt på, var at give hende en videohilsen fra hendes yndlingskendte. Opkaldet varer minimum 45 sekunder og højest 5 minutter og koster 599 kr. Du kan vælge mellem 100 forskellige kendte, der blandt andet inkluderer Basim og skuespiller Martin Brygmann.

Hvis du vil give en personlig gave, foreslår siden at give et gavekort til at få digitaliseret gamle billeder, så de ikke går tabt. Det gælder nemlig ikke kun om, at få sikret billederne mod brænd eller anden skade, men også mod at billederne falmer i farve og kvalitet. Denne gave kan købes fra 799 kr.

Af andre praktiske gaver, som vil gøre hverdagen lettere for hende, kunne man for eksempel give hende en elektronisk p-skive, der også potentielt vil spare hende for en masse penge.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *