Lån penge nemt og hurtigt – En hurtig guide

euro
Når det er ved at være sidst på måneden kniber det hos mange med at få pengene til at række. Her kan det være en god idé at tage et kviklån for at komme ovenpå igen. Det kan dog være farligt at gå ud og låne hurtige penge.

Tænk dig om før du låner penge online

Mange tjekker ikke renten, eller læser ikke, at pengene skal være betalt tilbage efter en kort periode, ellers kommer der rigtig høje renter på.

Derfor er det vigtigt at tænke over, hvornår man kan betale pengene tilbage igen og at sætte sig ind i, hvor høj renten er. På koldekontanter.dk kan du få et overskueligt overblik over de bedste hurtige og nemme lån. Her er der listet alle de informationer du skal bruge for at danne dig et overblik, og for at finde lige præcis det tilbud som der passer til dig.

Her står for eksempel listet hvor mange penge du kan låne (også et minimumsbeløb), hvor renten kan ligge imellem, hvor gammel man skal være for at låne hos selskabet og hvor lang afbetalingsperioden er på.

Her er det vigtigt at være opmærksom på flere ting. I forhold til for eksempel afbetalingsperioden er det vigtig at se, hvornår man har mulighed for at betale pengene tilbage. Hos nogle er det nemlig ikke muligt at betale dem tilbage med det samme, eller et par dage efter. Man er netop nødt til at vente flere måneder, så man også skal betale renter.

Her går løbetiden typisk fra 12 måneder og det er også muligt at vælge længere løbetid. Hos Spargo kan du låne helt op til 150.000 kr. med rente, der løber fra 9,9%-26,8%. Her kan du vælge en løbetid på minimum 12 måneder, men du kan udvide den med helt op til 120 måneder.

I oversigten er der også beskrevet de samlede kreditomkostninger, altså de samlede renter man har betalt tilbage, når lånet er afviklet. Hos Spargo ligger de omkostninger på 66.985 kr. op til 111.949 kr. Derudover fortæller beskrivelsen også om eventuelle oprettelsesgebyrer. Hos Spargo er der et fast gebyr på 3.200 kr. og dette er regnet med i beregningerne. Derudover skal man også være opmærksom på, at man ikke kan låne hos Spargo, hvis man er registreret i RKI.

Reklame:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *