Mærk adrenalinsuset i et faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring er efterhånden noget de fleste gerne vil have prøvet mindst en gang i deres liv. Ligesom bungeejumping anses det som noget, der er forbundet med risiko, selvom det foregår under meget sikre forhold, og adrenalin. Som det er med mange ting, man tænker man skal prøve, gør den travle hverdag, at det kan være svært at få taget sig sammen til booke det og sætte tid af til oplevelsen.

Prøv faldskærmsudspring

Derfor vil et faldskærmsudspring være den perfekte gave at give til enten dem, der har snakket meget om det, eller dem der elsker vilde, action-prægede oplevelser. Klik på linket her for at se mere: https://faldskaermsspring.dk/

For dem, der er lidt utrygge ved at skulle prøve det for første gang, eller dem som stadig er nervøse omkring faldskærmsudspring, vil tandemspring være det rigtige valg. Her springer man i tandem med en erfaren udspringer, der sørger for springet ud af flyet og for at holde dig tryg hele vejen.

Man skal være opmærksom på, at når man har booket sit udspring kan der være fare for at turen på den pågældende dato bliver aflyst. Dette er fordi, at faldskærmsudspring er afhængig af vejret, og hvis vejret ikke er til udspring, er der ikke andre muligheder end at aflyse.

Det er en ekstrem sport

Faldskærmsudspring hører ind under kategorien ekstrem sport, der er defineret ved, at sporten enten er ekstrem ud i den udholdenhed den kræver af sportsmanden, at den bliver dyrket under ekstreme forhold, eller at der er en hvis risiko forbundet med sporten. Det er desuden også muligt at dyrke sporten på konkurrenceplan og her bliver udspringeren bedømt på stil og landingsteknik.

Der afholdes også VM i faldskærmsudspring ud i 6 forskellige discipliner. I den ene kategorier springes der i 4- eller 8-madsformationer i et frit fald. Her har Danmark tidligere vundet bronze to gange. Der findes også en freestyle kategori, med et to-mandshold, og også her har Danmark været verdensmestre, nemlig fra 2001-2005.

Det største faldskærmsudspring, der er blevet noteret, blev afholdt i Thailand og bestod af 400 mennesker, der sprang i faldskærm på samme tid, og denne rekord blev sat i februar 2006. De andre discipliner inkluderer: stil, der er en individuel disciplin, præcision, der både kan laves som en individuel- og holdpræstation, kalotformationsspring, der er en holddisciplin og skærmflyvning, der er en individuel præstation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *