Kør-selv-ferie i USA

Det er blevet mere og mere populært at rejse til USA for danske børnefamilier. En af grundene til populariteten er vokset støt de seneste år er, at destination har noget at byde på for alle i familien. Derudover er den foretrukne ferieform, køre-selv-ferien, utrolig fleksibel og gør jer i stand til at stoppe op, når det passer jer.

Smuk natur i USA

En af de helt klassiske ture gennem USA, og som er et must see, er turen ud til Grand Canyon. En grand canyon er et naturfænomen, der bliver dannet ved, at vand, gennem mange tusinde år, gnaver sig ned gennem sten og klipper, og på den måde danner kløfter og de smukkeste formationer.

På en tur til Grand Canyon er det oplagt at slå et smut forbi nogle af USA’s mest seværdige storbyer, nemlig San Francisco og Los Angeles. Det kan sagtens betale sig at blive hængende i disse byer i flere dage hver, da der er masser at tage sig til, selvom man rejser med små børn.

Los Angeles byder nemlig på en af de mest populære forlystelsesparker i USA: Universal Studios Hollywood. Denne forlystelsespark forbinder oplevelse og filmhistorie og kan især tilfredsstille selv de mest kræsne Harry Potter fans. Der er i forlystelsesparken blevet bygget en hel Harry Potter by, der blandt andet rummer en pub, The Three Broomsticks, flere forlystelser og en mini-udgave af Hogwarts.

Det kan dog også virke uoverskueligt at planlægge sin køre-selv-ferie til USA, da de fleste også vælger at være af sted i adskillige dage. Derfor kan det være en god idé at have et rejsebureau med ind over sin planlægning, da det ellers kan være svært at gennemskue, hvor lang tid man skal sætte af til hvert stop. Derudover er der mange praktiske ting man skal sætte sig ind i så som billeje og forsikringer.

Derudover er afstandene i USA en del større end vi er vant til i Danmark, og en tur rundt kræver derfor en del mere planlægning. Et af de bedste rejsebureauer til at planlægge køre-selv-rejser til USA, er findminrejse.dk. Her kan du også finde inspiration til, hvilke dele af USA du skal vælge at udforske og hvilke områder, der passer bedst til dine behov.

Skal du kun til New York? Overvej Rejsekris Tours’ New York rejser.

En tur som beskrevet ovenfor, der fokuserer på områder i Californien, anbefaler findminrejse.dk at man bruger 22 dage på. På den tid får man også tid til at udforske en af landets flotteste nationalparker i Utah, og ved køb af rejsen modtager man også en e-bog, der kan fungere som guide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *