Tag på aktiv ferie og oplev storslået natur

At tage på en aktiv ferie kan være en fremragende måde at få tilfredsstillet alles behov og kan være en effektiv måde at skabe nærvær på. En aktiv ferie er altså en ferieform, der stimulerer børns behov og samtidig får jer væk fra skærmene som familie. Derudover kommer man også til, gennem de mange aktiviteter, at skabe minder man som familie sent vil glemme.

Vær aktiv på din rejse

Aktive ferier er desuden også blevet mere og mere populære. Det er bestemt ikke alle, der trives med en ferie, der udelukkende foregår ved en pool. På grund af den stigende popularitet, er det der derfor også kommet et større udvalg af aktive ferier. Ulempen ved at tage på aktiv ferie er dog, at det kan være svært at planlægge aktiviteterne hjemmefra i et fremmed land.

Derfor er det også at foretrække at man booker aktive ferier gennem rejsebureauer. Og man skal faktisk ikke langt væk, for at prøve nogle af de meget action-prægede aktiviteter. For eksempel kan man komme på river rafting i Østrig, der kan bruges som et stop på vejen til for eksempel en bilferie længere sydpå. Østrig er bestemt også et besøg værd i sig selv, da det med sine imponerende alper er et utrolig smukt sted at holde sin ferie.

Derudover byder Østrig også på kajakture, der er en aktivitet, der sagtens kan benyttes af hele familien. Her er det muligt at booke en samlet ferie gennem aktivferie.dk, der for eksempel kan vare i 8 dage. Her starter dag et med indkvartering og velkomst, hvor man på dag to tager fat på aktiviteterne. Her starter dagen med en cykel, der introducerer til området, og hvor der er mulighed for at udforske et af områdets isgrotter og en kæmpe svævebane.

Ikke langt fra indkvartering ligger en lille landsby, Halstatt, der er på UNESCO’s world heritage liste. På dag tre er det tid til at komme på en kajaktur, der giver mulighed for at opleve området fra en anden vinkel end cykelturen tillader. Dette vand er roligt og med en introduktion fra en instruktør, så sikkerheden er i top. De næste dage byder på vandreture, og tid til at lave ting på egen hånd i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *